2:a // Orgelgatan 7

2:a // Orgelgatan 7 // 2 845 000 kr 2:a // Orgelgatan 7 // 2 845 000 kr
  • 2 845 000 Utgångspris

2:a // Orgelgatan 7 // Kapellgärdet

Vån 7/7 // Högst upp i huset // Gavellägenhet // 2,7 m i takhöjd // Takterrass på samma våningsplan // Flexibelt tillträde // Utsikt över takåsar

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning.

Här bor du i en lägenhet utöver det vanliga, högst upp i huset på våning 7 av 7 med utsikt över Uppsalas takåsar. En härlig och modern tvårummare i populära Kapellgärdet som präglas av hög standard, bekvämlighet och avkoppling med hiss från markplan. Du får nu chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning och 2,7 m i takhöjd samt med unik arkitektur och med närheten till centrum. Föreningen har tre gemensamma takterrasser, varav en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck samt med den bästa utsikten över Uppsala. Det finns även en takterrass med ett utekök som ligger i föreningen. Här kan ni avnjuta en härlig middag i sommarsolen.

De 54 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med fint ljusinsläpp från stora fönster. Ett stort sovrum som både rymmer säng, garderob och annat mindre möblemang. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för soffgrupp samt tv-möbel och med utsikt över takåsar. Fullt utrustat kök med plats för stort matbord och den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis och ugn. Ett kaklat badrum med granitgolv och dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här har du möjlighet att förvärva en unik och optimalt planerad lägenhet med högt i tak och bästa läget i huset. Denna bostad måste upplevas på plats!

Här bor du mycket nära city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar och nära till resecentrum. Busshållplats finns på en minuts gångavstånd från bostaden och åker in till city. Du har även närhet till både gym Nordic Wellnes och Actic och kiosk i området samt Cirkel K och ICA. Vårdcentral finns även på andra sidan gatan. I föreningen finns det garage, cykelförråd och barnvagnsförråd. Till bostaden hör ett källarförråd.

Detta är en lägenhet ni kommer att trivas i så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 54 m2

Byggår 2020

2 995 kr/mån

Våning 7 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning : Lägenhetens golv är eklamellplank samt målade väggar i ljusa toner.

Praktisk HALL med plats för avhängning av ytterkläder samt bra förvaring i garderober och ett städskåp.

KÖK med fina antracitgråa luckor och bänkskiva i kalkstensgrå kvartkomposit. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl, frys och diskmaskin, ugn och induktionshäll samt fläkt. Här får man även plats med en stor matgrupp för härliga middagar.

Öppen planlösning mellan kök och VARDAGSRUM med plats för soffgrupp och tv-möbel samt annat mindre möblemang.

Rymligt SOVRUM med praktisk förvaring i garderober. Plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang.

Kaklat BADRUM med golvvärme och granitgolv. Här finns dusch, WC samt handfat med spegelskåp. Siemens kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2020
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Fastigheten Uppsala Kvarngärdet 56:12 är belägen på Orgelgatan 7-17 på Kapellgärdet i Uppsala. Föreningen består av 158 st bostadsrättslägenheter. Den ekonomiska förvaltaren är HSB. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn (minst 10%). Juridisk person godkänns ej.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 794 636 kr.

TV- och internetanslutning
TV och Internet vid fiber. Man får teckna avtal själv.

Bilplats
81 parkeringsplatser i varmgarage (1353 kr/mån). 4 parkeringsplatser utomhus (937 kr/mån). Kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd och i samma byggnad finns garaget. Föreningen har dessutom tre gemensamma takterrasser med utekök och ett eget spa med utsikt över Uppsala city. En av dem ligger på samma våningsplan som lägenheten. Cykelförråd finns i källarplan. Trivsam innergård med trädgård, grill och pergola.

Ekonomi
Pris: 2 845 000 kr, eller bud. Avgift 2 995 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, varm- och kallvatten

Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Andel i föreningen: 0.59276
Andel av årsavgiften: 0.59276

Driftskostnader (1 personer):
El: 450 kr
Försäkring: 130 kr
Totalt: 580 kr

Bostadsrättsförening
Brf Block
Organisationsnummer: 769634-7470

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan