Sälj

Sälj

Det är mycket att tänka på när man ska sälja sin bostad. Då kan valet av mäklare vara avgörande för en lyckad försäljning.

Varför ska du anlita ROI?

Max två nya bostäder per vecka och mäklare Vi har valt att arbeta med maximalt två nya bostäder per mäklare och vecka. Detta för att alltid ha gott om tid och engagemang för varje enskilt uppdrag. Vad vi vet så är vi ensamma om att arbeta så i Uppsala.

Bra fotografer Vi samarbetar med Uppsalas mest rutinerade (över 8000 fotograferade bostäder) och bästa bostadsfotografer, www.nilssebastian.se

Individuell marknadsföringsplan För varje bostad tar vi fram en individuell plan och gör en grundlig genomgång av marknaden, just då bostaden ska marknadsföras. Vi anser att varje litet val är avgörande för försäljningen.

Vi anstränger oss mer än de stora mäklarfirmorna därför att vi vet att mer än 80 % av våra försäljningar kommer från rekommendationer och följdaffärer från nöjda kunder. Den extra ansträngningen är kort och gott grunden i allt vi gör!

Fokus på försäljning Vi lägger all fokus på försäljningen, inte på kringtjänster. Vi är ett klassiskt mäkleri på det sättet, men självklart jobbar vi med den senaste tekniken.

Fast prislista Vi är ett av få företag i Uppsala och Sverige som använder oss av fasta prislistor. Du vet alltid vad mäklarkostnaden blir.

Scroll to top