Visning om 4 dagar

Visning om 4 dagar

Takterrass på ca 50 kvm // Våning 6/6 // Ingen insyn // Sol hela dagen // Fullt utrustad och i mycket bra skick // Flexibelt tillträde // Låg avgift

3 290 000 kr

En unik bostad, kanske den enda tvåan i Uppsala med en takterrass på nästan 50 kvm.

En helt ny bostad med ett kanon läge såväl i området som i huset. Belägen högst upp på våning 6/6 med en takterrass på nästan 50 kvm med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Ingen insyn då huset är det högsta i området. Bostaden är optimalt planerad och har ett stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng, skrivbord samt gott om förvaring tack vare en garderobsvägg och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en delvis avskild tv-hörna. Utgång till takterrassen från både sovrum och vardagsrum/kök.

Fastigheten i sig är ett av Uppsalas och kanske Sveriges häftigaste med matbutik på markplan, ett gym på 6 våningar på ena gaveln, en basketplan, ett soldäck och löparbana/skidspår vintertid mm på taket. Gott om garageplatser, ingen kö i dagsläget.

Här bor du nära naturen och har ca 10-15 min cykel till Uppsala city med allt vad det erbjuder. I området finns det restauranger, flertalet gym, baskethall, padeltennis, tennis osv. Du har också stadsskogen precis intill med härliga motionsspår hela vägen ut till Mälaren. Du har också BMC, Polacksbacken och Ulltuna på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning och mer information hittar du på www.inspirationrosendal.se

Planritning

Fakta

Typ: Bostadsrätt
Antal rum: 2
Boarea: ca 66 m²
Månadsavgift: 3 043 kr/mån
Våningsplan: 6 av 6
Hiss: Finns
Balkong/uteplats: Ja
Byggår: 2017
Beskrivning
Planlösning

Bostaden är helt ny och har askparkett på golv och vita målade väggar. I Hallen finns en stor garderobsdel och hatthylla.

Vardagsrum/Köket har vit inredning och släta luckor, vit bänkskiva med stänkskydd i glas ovan. Spishäll, kyl/frys, diskmaskin och inbyggd ugn/mikro. Vardagsrums del med utgång till terrassen som har ett kanonläge med sol hela dagen.

Sovrummet är ordentligt och rymmer såväl dubbelsäng och arbetshörna och det finns gott om förvaring tack vare en stor garderobsvägg. Utgång till terrassen.

Badrummet är helt kaklat och fullt utrustat med bla tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare), handfat med kommod samt en spegel infälld i kaklet. WC och duschhörna med fällbara glasväggar. Spotlights i taket.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

TV- och internetanslutning

TV: Kabel-tv från Com Hem.
Internet: Bredband från Com Hem.

Balkong/uteplats

En ordentlig takterrass på ca 50 kvm med gott om plats för både loungehörna, matsalsbord och övrigt.

Bilplats

Varmgarage i källaren, ingen kö.

Övriga utrymmen

Föreningen har gott om övriga utrymmen och hyr ut delar av ytan till bla ICA och ett Gym. På taket kommer det att finnas löparbana som vintertid ska nyttjas som skidspår. Det kommer också att finnas solterrass, ev en mindre basketplan osv. Till bostaden hör ett källarförråd.

Trevlig innergård med uteplats, sittgrupper och grill.

Ekonomi

Lägenhetsnummer B1510 i Inspiration Rosendal, Uppsala. Andel i föreningen är 0.5952%.

Pris 3 290 000 kr, eller bud. Avgift 3 043 kr/mån (I avgiften ingår värme, kallvatten.).

Övrig driftkostnad ca: 670 kr.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr och en pantsättningsavgift om 448 kr.

Energideklaration

Bostadsrättsförening

Inspiration Rosendal

Övrigt

Alla bilder

Basketplan på taket

Basketplan på taket

Löparbana på taket

Löparbana på taket

Löparbana på taket

Löparbana på taket

Området / Karta

Counter
Scroll to top