Visning imorgon!

Visning imorgon!

Ursprungligen en 4:a // Gavel // Bredband 700-1000Mbit/s ingår // Nytt kök // Mycket fint skick // Bra förening med god ekonomi

2 375 000 kr

I populära Salabacke ges nu tillfälle att förvärva en rymlig 3:a i absolut toppskick, som enkelt kan återställas till sina ursprunglig 4:a rum.

Det härliga gavelläget ger fönster i tre väderstreck vilket skänker ett fantastiskt ljusinsläpp till hela bostaden.

Lägenheten är ursprungligen en fyra men ger idag ett stort vardagsrum, ett mycket stort sovrum med utsökt klädförvaring (ursprungligen 2 sovrum), ett stort sovrum, ett rymligt nyrenoverat kök med ordentlig matplats och rikligt med förvaring, stamrenoverat badrum med golvvärme samt en rymlig hall. Rymlig trallförsedd balkong på husets gavel i bästa sydvästläge.

Hela 700-1000 Mbit bredband ingår i den redan låga avgiften!

Till bostaden hör 2 förråd.

Här bor du på endast några minuters cykeltur från både Uppsalas centrumkärna samt Gränby köpcentrum med all önskvärd service. I närområdet finns restauranger och matbutiker och mycket annat att tillgå. Bra bussförbindelser till city och resecentrum samt smidig access till E:4an ger ett utsökt pendlarläge.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Ingen planritning publicerad

Fakta

Typ: Bostadsrätt
Antal rum: 3
Boarea: ca 69 m²
Månadsavgift: 3 556 kr/mån
Våningsplan: 2 av 4
Hiss: Finns ej
Balkong/uteplats: Ja
Byggår: 1957
Beskrivning
Planlösning

Rymlig HALL med gott om plats för avhängning. Här finns tre platsbyggda garderober med tillhörande överskåp. Stor öppning mot vardagsrum. Ljusa väggar och laminatgolv. Ytterdörren är en sk säkerhetsdörr som också ger bra ljuddämpning från trapphuset.

BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns ett praktiskt vädringsfönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns en duschhörna, spegelskåp, wc, tvättmaskin samt ett handfat med underskåp.

Rymligt genomgångs-KÖK som totalrenoverades 2015 och ger rikligt med förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Här finns en matplats för ca 4 personer och stort fönster som ger rikligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, inductionshäll samt en vägghängd fläkt. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Rymligt SOVRUM med mönstrad tapet och ekparkettgolv. Stort fönsterparti som ger rikligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Ingång från kök och vardagsrum.

Stort VARDAGSRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Utgång till den trallförsedda balkongen i bästa sydvästläge.

Väldigt stort SOVRUM som ursprungligen var två sovrum där en dörröppning nu är igensatt och väggen mellan rummen borttagen. Två stora fönster som ger bra med ljusinsläpp. Fönsterbänkar i sten. Ljusa väggar samt en fond i elegant träpanel. Längs med ena väggen löper en stor garderobsvägg som skänker rikligt med förvaringsutrymme. Ekparkettgolv.

Byggnad

Byggnadsår: 1957
2016 Installation av bredband via fiber.
2014 Portbyte
2013-2014 Upprustning av tvättstugorna
2011 Låsbyte
2008-2009 Ventilation i lägenheterna
2005-2008 Stammar för el, vatten och avlopp
2002-2003 Ventilation lokal
2002 Lekplats, motorvärmare
2001 Fuktisolering av källarytterväggar
2000 Spolning av stammar
1998 Trapphusmålning, belysning gård, säkerhetsdörrar
1996 Fönster
1993 Tak
1987 Fasad

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internet: Bredband. Hastighet: 700-1000 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats

Rymlig trallförsedd balkong i bästa sydvästläge.

Bilplats

49 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
49 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö..

Övriga utrymmen

I föreningen finns bastu med relaxavdelning, samlingslokal, hobbyrum, pingis- och dartrum, cykelförråd, tvättstuga med torkrum samt en övernattningslägenhet.

Stor innergård med gräsmatta, planteringar, lekplats, grill- och uteplatser.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 100 i Målaren, Uppsala. Andel i föreningen är 0.7232%.

Pris 2 375 000 kr, eller högstbjudande. Avgift 3 556 kr/mån.

Övrig driftkostnad ca: 366 kr.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr och en pantsättningsavgift om 448 kr. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda 148 kWh/m² år.

Bostadsrättsförening

Målaren

Övrigt

Driftkostnaderna är baserade på följande uppgifter: Hemförsäkring 172 kr/mån Hushållsström 194 kr/mån Mer information om föreningen finns på deras hemsida: www.brfmalaren.com/

Alla bilder

Området / Karta

Counter
Scroll to top