Till salu!

Till salu!

FAST PRIS- // Perfekt för studenten // Precis intill Fyrisån och nära city // Sovalkov // Bredband ingår // Uteplats om 14 kvm // Snabbt tillträde

2 100 000 kr

Vill du också bo i direkt anslutning till Uppsalas vackra årum och endast en kort promenad frånstadskärnan? Då finns här möjlighet att förvärva denna nyproducerade och mycket välplanerade 1:a med yteffektiv sovalkov och en fantastisk uteplats mot föreningens innergård. Bostaden är mycket väl genomtänkt och erbjuder hall med förvaring i skjutdörrsgarderob, helkaklat badrum med golvvärme, duschhörna och kombinations tvättmaskin. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot rummet som inrymmer matplats och umgängesytor samt en sovalkov med förvaring i klädkammare. Underbar uteplats med trätrall om hela 14 kvm som vetter mot föreningens innergård. Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga! Varmt välkomna på visning

Planritning

Fakta

Typ: Bostadsrätt
Antal rum: 1
Boarea: ca 44 m²
Månadsavgift: 2 825 kr/mån
Våningsplan: 1 av 6
Hiss: Finns
Balkong/uteplats: Ja
Byggår: 2016
Beskrivning
Planlösning

Bostaden har genomgående 3-stavs ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och städskåp. Ljusgrått klinkergolv.

Rymligt badrum med ljust kakel och klinker med golvvärme. Tvättställ med kommod nedanför spegelskåp. Praktisk duschhörna med vikbara glasväggar. Arbetsyta på ljus bänkskiva i laminat och väggskåp ovanför som ger bra förvaring. Tvättmaskin från Husqvarna med torktumlingsfunktion, handdukstork.

Kök från Marbodal som ligger i öppen planlösning mot rummet. Arbetsytor på ekmönstrad laminatbänkskiva med vitt kakel. Underlimmad diskbänk med dubbelho. Gott om förvaring i bänk och väggskåp med spotlights undertill, ljusa luckor och rostfria handtag. Fullt utrustat kök med vita vitvaror från Husqvarna. Inbyggnadsugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin, frostfri kyl/frys, induktionshäll med booster samt spiskåpa från Franke.

I rummet finns en yteffektiv sovalkov om 5 kvm med gott om förvaring i klädkammare med skjutdörrar. I övrigt finns plats för matbord, soffa, soffbord samt förvaringsmöbel. Härifrån kliver du ut på den rymliga uteplatsen om hela 14 kvm som omgärdas av en stilren låg tegelmur samt häck. Uteplatsen är belägen i sydvästläge mot föreningens mysiga innergård!

Byggnad

Byggnadsår: 2016

TV- och internetanslutning

TV: Digital-tv från ComHem där grundutbudet ingår i avgiften.
Internet: Bredband från ComHem som ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats

Underbar uteplats om ca 14 kvm belägen i sydvästläge mot föreningens innergård! Uteplatsen omges av en häck och en stilfull låg tegelmur ut mot gården.

Bilplats

Föreningen har tillgång till 52 garageplatser, (800 - 1100 kr/månad), beroende på p-plats. Separat kösystem. I dagsläget är det 5 st i kö. Parkeringsplatser finns i garaget som är placerat under hus/gård och nås med hiss/trappor direkt från fastigheten.

Övriga utrymmen

Det finns ett gemensamt cykelförråd och till lägenheten hör ett källarförråd.

Levande innergård med gräsytor, häckar, planteringar och en rogivande damm.

Ekonomi

Lägenhetsnummer D1001 i Metropolen, Uppsala. Andel i föreningen är 0.9004%.

Pris 2 100 000 kr, fast pris. Avgift 2 825 kr/mån (I avgiften ingår värme, kallvatten samt kabel-tv (grundutbud), bredband och Ip-telefoni via Telia triple play. Varmvatten och el faktureras efter faktisk förbrukning).

Övrig driftkostnad ca: 364 kr.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 108 kr och en pantsättningsavgift om 443 kr.

Energideklaration

Bostadsrättsförening

Metropolen

Övrigt

Föreningen består av 69 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska Förvaltningen sköts av Fastum.

Området / Karta

Counter
Scroll to top